Kuntotestauspäivät 2023

Tule keskustelemaan ja päivittämään tietosi turvallisuusalojen testaamiseen keskittyville Kuntotestauspäiville 29.–30.3.2023. Tapahtumapaikkana on Arcada ammattikorkeakoulun kampus Helsingissä. Tapahtumaan voi osallistua myös verkon välityksellä.

Lue lisää

Kuntotestauspäivät 2021

Kuntotestauspäivät 2021 korvattiin 16.4.2021 kaikille avoimella ja maksuttomalla kuntotestauksen webinaarilla. Aiheena oli kestävyyslajien testaus Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Katso tapahtumatallenteet Liikuntatieteellisen Seuran YouTube-kanavalta.

Hyödynnä Kuntotestauksen webinaarin 2021 materiaaleja!

Kuntotestauspäivät 2019

Kuntotestauspäivät järjestettiin tänä vuonna nelipäiväisenä seminaarina 21.–24.3.2019 Helsingissä. Tarjolla oli ainutlaatuinen kokonaisuus tiedettä ja käytäntöä kuntotestauksesta ja personal training -toiminnasta. Neljän kansainvälisen asiantuntijavieraan lisäksi mukana oli suomalaiset alan kärkitutkijat ja käytännön soveltajat. Lisätietoa tapahtumasta ja luennoitsijoiden materiaalit löydät KTP19-tapahtumasivustolta.

Hyödynnä Kuntotestauspäivien 2019 materiaaleja!

Kuntotestauspäivät – neljännesvuosisata testauksen kehittämistä ja koulutusta

Liikuntatieteellinen Seura järjestää yhteistyökumppaneittensa kanssa vuosittain kuntotestausalan tärkeän seminaarin Kuntotestauspäivät. Tapahtuma sai syntynsä vuonna 1990, jolloin järjestettiin ensimmäinen testiasemien hoitajien koulutus- ja koordinaatioseminaari. Liikuntafysiologi Jyrki Aho kirjoitti Liikunta & Tiede -lehteen vuonna 2016 katsauksen kuntotestauspäivien historiaan.

Lue artikkeli pdf-muodossa