Videot

Mitä on laadukas kuntotestaustoiminta?

Mitä on laadukas kuntotestaustoiminta?

LitM, liikuntafysiologi Jyrki Aho: Mitä on laadukas kuntotestaustoiminta? (Kuntotestauspäivät 2019)

Lue myös Jyrki Ahon artikkeli "Laadukas kuntotestaus taipuu moneksi", joka on julkaistu Liikunta & Tiede -lehdessä 2–3/2019.

”Performance testing and conditioning in team sports”

”Performance testing and conditioning in team sports”

Joukkuelajien fysiikkavalmennus fokukseen – Millaisia asioita testauksessa tulee huomioida? Miten testidataa tulisi hyödyntää? Kuinka lajianalyysi ja urheilijoiden yksilölliset tarpeet tukevat koko joukkueen fysiikkavalmennusta?

Palloilulajien urheilijoiden testauksen ja fysiikkavalmennuksen tulee perustua lajianalyysiin ja yksilölliseen tarveanalyysiin. Tanskan huippu-urheiluinstituutin ja Team Danmarkin urheilufysiologi ja fysiikkavalmentaja, Ph.D. Thue Kvorning kertoi Kuntotestauspäivillä 2018 näkemyksensä, kuinka testata ja monitoroida joukkuelajien urheilijoita ja kuinka kerättyä dataa käytetään valmennuksen apuna.

Thue Kvorningin luento ”Performance testing and conditioning in team sports” on tarjolla Liikuntatieteellisen Seuran YouTube-kanavalla.

Jalkapallo on aina kuuma aihe

Jalkapallo on aina kuuma aihe

Tanskan huippu-urheiluinstituutin ja Team Danmarkin urheilufysiologi ja fysiikkavalmentaja, Ph.D. Thue Kvorning esitteli Kuntotestauspäivillä 2018 tanskalaisen huipputason jalkapallojoukkueen fysiikkaharjoittelua ja sen haasteita pelin evoluution myötä.

Thue Kvorningin luento ”A view on S&C in a Danish top football soccer club” nyt katsottavissa Liikuntatieteellisen Seuran YouTube-kanavalla.