Yhteystiedot

Fyysisen kunnon mittaaminen -sivustosta vastaa Liikuntatieteellinen Seura ry.

Mikäli haluat ehdottaa sivustolle sisältöä, antaa palautetta tai sinulla on jotain kysyttävää, otathan yhteyttä:

Erityisasiantuntija Jonne Kamsula
kuntotestauksen ja liikuntalääketieteen tutkimus- ja koulutusyhteistyö
jonne.kamsula(at)lts.fi
p. 010 778 6606

Liikuntatieteellisen Seuran toimisto sijaitsee Helsingin Olympiastadionilla osoitteessa Paavo Nurmen tie 1, 00250 Helsinki.

Olemme saaneet Suomen tiedekustantajien liitto ry:ltä tukea tämän verkkosivuston toteuttamiseen.

Saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.fkm.fi ja on laadittu 15.12.2020 ja päivitetty 4.1.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse. Digipalvelumme saavutettavuuden tila: täyttää saavutetettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Kohtuuton rasite

Suurin osa videotiedostoistamme sijaitsee YouTube-palvelussa. Ennen syyskuuta 2020 julkaistuista videoista emme tarjoa tekstitettyjä versioita. Emme myöskään voi tarjota tekstivastineita kaikista ennen syyskuuta 2020 julkaistuista podcast-jaksoista. Tekstitysten ja tekstivastineiden tuottaminen kaikista vanhoista materiaaleista aiheuttaisi pienessä organissaatiossa kohtuuttoman rasitteen.

Annamme mielellämme lisätietoa sisällöistä.

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen

Sivustolla on vielä kehittämistarpeita esimerkiksi otsikoinnissa, kuvien alt-teksteissä ja liitetiedostojen saavutettavuudessa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa palautetta sähköpostilla media(at)lts.fi tai p. 010 778 6600.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (linkki viranomaisen sivulle). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen

Pyrimme saavutettavuuden toteutumisessa AA-tasoon, sillä yhdenvertaisuuden edistäminen on meille tärkeää. Olemme arvioineet sivuston saavutettavuutta itse joulukuussa 2020. Tarkoituksena on teettää myöhemmässä vaiheessa sivuston saavutettavuusarviointi ulkopuolisen yhteistyökumppanin kanssa. Teemme säännöllisesti tarkistuksia sivustojemme (www.lts.fi, www.fkm.fi, www.liikuntahankkeet.fi ja www.sportscience.fi) teknisiin ratkaisuihin ja erityisesti sisältöihin.

Tarjoamme tukea käyttäjille joille digipalvelut eivät ole saavutettavissa

Autamme mielellämme sivustomme saavutettavuuteen liittyvissä asioissa. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse: media(at)lts.fi tai p. 010 778 6600. Voit jättää meille myös yhteydenottopyynnön Liikuntatieteellisen Seuran verkkosivujen Yhteystiedot-välilehdeltä löytyvällä lomakkeella (linkki sivulle).

Tämä verkkosivusto on julkaistu 6.4.2019.