Verkkosivu-uudistuksessa tavoitteenamme oli toteuttaa hyvin palvelevat ja selkeät verkkosivut, jotka mahdollistavat jatkossa paremman ja monipuolisemman verkkoviestinnän.

Kuntotestaus-osiosta löytyy tietoa laadukkaan kuntotestauksen suunnittelemisesta ja toteuttamisesta sekä listaus Liikuntatieteellisen Seuran ylläpitämän Kuntotestauksen laatujärjestelmän jäsenyrityksisrä ja -yhteisöistä. Tästä osiosta löytyy myös tietoa erilaisista kuntotesteistä.

Tutkittua & sovellettua -otsakkeen alta löytyy hyödynnettäväksi kuntotestausaiheisiin liittyviä artikkeleita, blogitekstejä, podcasteja ja videoita.

Tuotamme jatkuvasti lisää sisältöä sivustolle, etenkin tuoretta tutkimustietoa ja aiemmin ilmestyneitä Liikunta & Tiede -lehtiä sekä muuta vanhempaa materiaalia on tulossa. Kehitämme samalla toimintaamme avoimen tiedejulkaisemisen osalta.

Olemme huomioineet EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia ja viimeistelemme syksyyn mennessä sivustomme vastaamaan Suomessa 1.4.2019 voimaan tulleen lain määrittelemää verkkopalveluiden AA-tasoa. Mikäli havaitset sivustomme toiminnoissa tai sisällöissä jotain sellaista, joka hankaloittaa sivuston käyttöä, niin ilmoitathan siitä meille.

Tervetuloa hyödyntämään sivustoamme ja antamaan palautetta!

Lisätietoa: tiedeviestijä Riitta-Ilona Hurmerinta, riitta-ilona.hurmerinta(at)lts.fi.